Feed Item
Added a post 

Tanken var att sätta punkt för serien med sista boken, men hur underligt det än låter, så hinner jag inte! Det får bli en sista bok i två delar! En del av innehållet har redan "stulits" och upphovsrätten för en amatör blir svår att kräva, även om varje ord som plitats ned har en datummärkning.

Första delen i den här boken består av mer än 30 000 ord, vilket är längden på kortromaner i kiosklitteratur. 161 000 knapptryckningar (revideringar inte inräknat) och tog 7 månader att skriva!

Den första delen publicerade jag 2014 efter ca 4 års efterforskningar i Ufologi, historia och religion. Jag jobbade under tiden som det begav sig på Amerikanska Mufon (ett nätverk som registrerar utomjordiska händelser med 4000 medlemmar) som journalist i forskningsssyfte. Jag har kombinerade rena fakta med alternativa lösningar i de första delarna som var 4 till antalet och lade sedan ihop alla för dem som ville ha hela boken. Den gick i papperstryck första gången 2018. 

Den här senaste boken (nu i två delar), skiljer sig från resten genom att vi får uppleva en utomjordisk ras ur deras samhällsuppbyggnad, vi får lära oss hur alien möjligtvis tänker och vad som gör deras tekniska framgång. Vi får uppleva jorden ur ett annat perspektiv som följer männisskans utveckling de senaste 6000 åren.

Plotten handlar om en kvinna som är svårt sjuk och vi dyker snabbt ner i personlighetsstörningar. Tanken bakom är "vad händer när vår psykiska ohälsa med vanföreställningar om upplevelserna istället är verkliga"?

Inget i boken är "helt klart", det kan vara verklighet, men det kan även omforma sig till en sjuk människas verklighetsupplevelse och som läsare pendlar du hela tiden mellan "det  är riktigt" det hon upplever och det är bara hennes fantasi!

Uppgörelsen kommer självklart i sista delen av den här boken!

Boken är skriven i berättandeform ömsom personligt perspektiv just nu. Den är skriven på lättläst Engelska och översätts med stor framgång på olika språk. De tidigare delarna har sämre meningssuppbyggnad men legat till grund för en ny alternativ religion bland bl a missbrukare i USA. Jag har själv bevittnat genom dokumentärer hur vissa unga utsatta drognarkomaner funnit hopp genom serien och refererat långa sekvenser ur de äldre delarna.

Varför detta har hänt eller hur det kan ha utvecklats, står jag ovetande till.

När jag publicerar boken hoppas jag ni tar tillfället i akt och köper den. När ni gör det, får jag chansen att fortsätta skriva! Jag tackar alla mina läsare för förtroendet att betala för mina alster och skriver gärna varje dag med mervärde som alla vet, på bloggen och på sociala forum.    

"En bok är någots historia, en artikel är någons önskan att dela med sig, en mening visar endast att vi ännu är vid liv"

/Christine

 

 

  • Like
Comments
Info