Feed Item
Added a post 

Ebba fick varningar från flera håll att inte fortsätta husköpet, hon kunde ha gjort en fin sorti och köpt en lyxvilla några meter bort istället. Nu blev det en maktdemonstration som skurit ett djupt snitt i den Kristdemokratiska väljargrunden.

Det är kört! För att rädda tappet måste hon bort, det är väljarna hon har skrämt med sin maktfullkomlighet och helt ärligt tror jag det första beviset på hennes "galenskap" startade strax innan Bindefelts jättefest i Israel. Något sa henne att makten redan var serverad, Sossarna hade förlorat.

Det var flera högerhöjdare som plötsligt gick under radarn mitt i begynnande kris och var spårlöst borta under månader. Eftersom dessa inte alls tillhör den elit som bjuds in till Bilderbergmötena, ligger det inte långt ifrån att ett nytt "Mecka" och frizon har skapats på annan plats i världen.

Jag vill av naturliga skäl inte orsaka nya konspirationsteorier men, vi bör ta en titt på partiledarnas förändrade personlighet över tid. Sabuni försvann efter ha gjort ett starkt intryck, kom tillbaka, verkade svag, försvann och började sätta hårt mot hårt.

Åkesson var starkt emot EU och förändrade senare karaktär och åsikt. Alla högerledare har för faktum både försvunnit och återinträtt i den publicistiska sfären som Jesus, varför?

Vänstern å andra sidan kör på enligt planerna och inget förändras, trots att det inte går speciellt bra för svensken just nu. Illavarslande. Dock är detta om Ebba som partiledare och jag får känsla av att hon tog ut vinsten av herravälde för tidigt!

Bilden jag har delat handlar om listor på vilka som fullständigt struntat i faran med Corona vilket i sig berättar "hur farligt är det egentligen för folket"? När jag klickar in på länkarna finns inte listorna kvar.

"5 politiker" blev Morgan Johansson och listan i andra länken var helt försvunski! Det är så vi förändrar fakta efter tid. Vi bekräftar problemet och tar sedan bort den väsentliga informationen. Vi vill inte att någon hakar upp sig på smådetaljer!

Problemet med mig är väl att jag vet hur ett fysiskt bibliotek fungerar också!

Jag tror helt ärligt och refererar till en avliden men framgångsrik kapitalist "1950 års ekonomiska uppgång är sedan länge över, nu kämpar man bara frenetiskt att behålla makten, driven av ångorna från en svunnen tid"!

 

  • Like
Comments
Info