Feed Item
Added a post 

BennyButler är till skillnad från WordPress, sökmotorvänlig! Sidan stiger snabbt i sökmotorresultat, mycket snabbare än vad jag har tidigare erfarenhet av när det gäller plattformar. Den skär som kniv genom smör.
Även om plattformen är sammansatt för BennyButlers syfte, tillhör tekniken ett gäng killar och tjejer i Opensource.

Jag testade att lägga på Google Ads (vilket jag har haft minimal nytta av de senaste 20 åren) och kodsträngen orsakade hinder att synas. Detta är eller borde vara av intresse för fler än utvecklare.

Som många vet har jag arbetat med över 400 plattformar och det största problemet för precis alla publicister är synlighet på internet. Som en heads-up, visste du att WordPress har inbyggt "noindex" på varje sida och så djupt som i databasen.

Möjligheten att göra en "override" på noindex för den vanliga användaren är en skenmanövrering i "settings". Genom att hindra sökmotorer från att indexa nya artiklar får plugintillverkare chansen att sälja sina verktyg och ger WordPress egna tekniker mer jobb.

Det finns inget argument varför en opensource WordPress-plattform ska vara osynlig för sökmotorer, då de flesta som vill ha en hemsida vill synas! Att no-indexa hemsidor är alltså ett affärsknep för div plattformar.

I detta fall är jag klart överraskad över antalet besökare och hur BennyButler stiger i sökmotorerna. Jag testade att lägga på Adsense. Trots den skenande läsardensiteten svarar Google "din hemsida saknar innehåll", vilket den här gången fick mig att plocka bort BennyButler från deras lista.

Jag blev misstänksam redan 2016 när min 20 miljoner besökare, bl a genom Kinas största sökmotor, ledde till att avdelningar på Google i Afrika tjänade på mina annonsintäkter och inte jag.

BennyButler är "vi" och det låter fel när jag säger "jag", men det är "jag" som byggt för allas framgång!

Jag misstänker helt enkelt efter en helikoptervy av min erfarenhet att man som Google i platsbrist hellre begränsar uppstickare än bemedlar dem. För nya publicister tillika entreprenörer är det en dödsstöt, medan det för Google blir högre inkomster och mindre arbete.

De får inkomster av publicister varje gång publicisternas annonser syns och slipper betala för alla internetplatserna de uppbär. När jag plockade bort Adsensekoden ökade antalet läsare igen.

Nummer 2 i problematiken är SSL-certifikatet. Det vi ser som tekniker och utvecklare är en form av säkerhetscertifikat. Certifikatet innebär i praktiken inte alls högre säkerhet, avsaknaden av ett bara begränsar sidor från att synas. 

Certifikatet är kostnadsfritt, det sker per automatik och http framför https gör ingen som helst skillnad på riktigt. Det bara visar att det var länge sedan en sida uppdaterades!

Problemet med https och SSL är att det öppnar för omdirigeringar. Det betyder att html-koder som Adsense enkelt kan dirigeras till andra som profiterar på hemsidans besökare.

Tycker du annonsintäkterna sjunkit, plocka bort annonskoderna!

För att hitta den eller det företaget som skor sig på dina besökare, måste du först koppla upp dig mot ditt SSL-certifikat, när du kan utveckla hela tråden, då först ser du vart dina besökare allokaliseras. Du kan med andra ord räkna 10 miljoner bessökare via din hemsidas- och servers statistik men endast få tillgodogöra dig en promille i annonsintäkter.

För att klargöra, när började din tidning förlora läsarintäkter och när började vi använda SSL på riktigt? Vi började använda SSL när TSL förtydligades 2018 och användes inom webbläsaren Navigator, något vi mest utnyttjar via våra androider.

Utvecklarna inom Navigator är både Mozilla och Google vilket gör det svårt att uttrycka en enskild orsak och utvecklingen grundar sig enkom på Opensource och frivilliga. 

När SSL påtvingades oss 2018 gick tidningar som Metro i Sverige, i graven. Jag fann att alla mina annonsintäkter tilldelades ett Amerikanskt säkerhetsföretag med huvudkontor bl a i Afrika och härefter har jakten på inkomst och överdrifter bara stigit.

För att förlora besökarintäkter verkar det såleda krävas att din plattform är inställd på "noindex", att annonserna är ihopkopplade med en HTML-tagg i din server, att ditt nätverk (router) innehåller en specik IBM-kod och att när de samkörs för över besöksdata till annonsdistrubitören och istället för att logga in på din bank, loggas data genom "overpass" till ett vilande konto hos samma distrubitör, exempelvis Google Adsense!

 • Like
Comments
 • du kanske inte har samma bakgrund som ? Jag känner till en hel del om just utvecklingen på IBM och kan inte påstå att det är fel. Du får testa själv innan du yttrar dig! Det är för lätt att avfärda vittnen till något för att vi inte har varit där själva!

  0 0 0 0 0 0
  • Det går att söka på koden, men det är inte koden i sig som orsakar problem, det är möjligheten att finna den i en router! Om ex 20 miljoner använder wifi och loggar in någonstans sju gånger per dag. Det kan vara inlogg på Netflix, jobbmail eller Google Play där ditt konto är registrerat, din bank registrerar inte dessa avdrag förrän efter 2-4 veckor och varje avdrag sker i andelar bitcoin, så märker du aldrig förlusten medan några blir rikare per timme.

   För att hitta koden måste man flytta routern till en enhet som registrerar varje process och varje begäran (lite som aktivitetshanteraren på Windows), långt ifrån alla tekniker kan det och när data bara rasar framför ögonen blir det svårt att utskilja vilken rad som inte hör hemma där.

   Därför gav jag koden och undvek att berätta ur man finner den. Det är alltså lättare att hitta kodens skapare och gå därifrån för att finna användningsområde än be någon finna avvikelser i hundratusen rader av information!

   Den här koden ovan är kopplad till en sökmotor och ett specikt tillägg eller en cookie från Ebay (i detta fall) som gör att när du loggar in, loggar någon annan samtidigt in på din bank.

   Tillvägagångssättet används i enormt många områden och det är inte på mitt ansvar att rätta till allt. Jag kan bara ge hintar och det gör jag!

   0 0 0 0 0 0
   • Har du bevis för det du påstår?

    0 0 0 0 0 0
    • Har du bevis på att det jag säger är fel?

     0 0 0 0 0 0
     • ge dig! Allvarligt, du använder ett forum som gett dig en del dineros eller hur? Du fick inte det tidigare och sen ifrågasätter du den personen som har gjort det möjligt, det är fan pinsamt!

      0 0 0 0 0 0
      Not logged in users can't 'Comments Post'.
      Info