·   · 34 posts
  •  · 2 friends
  •  · 3 followers

Astra vaccin - dödsfall 79 st

Jag läste för 4 dagar sedan att 79 personer hittills har dött av Astras Covid-19 vaccin och betydligt fler har fått blodproppar. Nu hittar jag tyvärr inte tidningarnas artiklar igen och låter antalet bara ligga som en möjlig påminnelse om att något kan vara fel med deras formula!

Jag jobbar inom sjukvård idag och är kanske inte den bästa för jobbet, jag svimmar nästan när jag ser sårskador, jag tycker synd om alla och det gör mig till en bromskloss i effektivitet. -Ironiskt nog!

Däremot är jag ju tekniker så själva processerna fixar jag bättre än andra även inom sjukvård, fast det jobbet har jag ju inte! Men det hindrar inte mig från att söka lösningar privat.

Jag har försökt leda Astravaccinets ingrediensers påverkan på kroppen och detta har jag kortfattat funnit:

  • Den mest troliga oraken till blödningarna är att vaccinet innehåller ett isolerat Ebolagenom och eventuellt antikroppar från primater som inte tillhör människan - apa.
  • Det är skapat på samma sätt som stelkrampsvaccin. Likheten med antal människor som får blödningar vid Ebola är jämförbar (om vi tillägger att vaccinet har tvättats).

 

0 0 0 0 0 0
  • 219
Attachments
Comments (0)
Info
Category:
Created:
Updated: