·   · 34 posts
  •  · 2 friends
  •  · 3 followers

Det är dags att se Covid-19 som en kvarstannande ovälkommen gäst!

Vi kan inte bli av med Corona just för tillfället och måste leva med den kunskapen, de som vill och kan vaccinera sig har nu möjligheten att göra det, för oss andra blir vardagen mer osäker, men vardagen fortsätter!

Jag flyttade ut i skogen med kunskap om att jag kunde påtvingas ett eremitliv och så blev det. Det är inte så stor risk att jag blir sjuk i Corona, mer dör av hjärtinfarkt där ambulans och sjukvård inte hinner fram i tid.

I det stora hela betyder det inget om jag dör, det är bara för mig och mina närmaste min förestående död skulle spela roll, inget som samhället lägger större vikt vid, även om jag dragit in några mille i skatt! Inte ens om Stefan Löfvén dör eller Madonna, så ger vi mer än en axelryckning.

Jag tycker på fullaste allvar att det är dags för våra förtroendevalda att dra skägget ur brevlådan nu. Så här ser det ut, vi har fattat galoppen och nu måste vi fortsätta! En fattig rullar aldrig ihop och dör, lamslagen av sin fattigdom och det kan inte vi göra heller trots att Corona härjar!

Se det som ett krig och ta händerna ur fickorna, vi kommer att dö oavsett, gör inte lidandet värre! Jag låter säkert som liemannen själv men kan inte låta bli att utstöta "vi är inte borta än, kavla upp ärmarna"!

Jag vet inte vilka som påstås lida mest, de sjuka eller de styrande? Beteendet att fånga orsakssamband ett och ett halvt år efter det att viruset högg sina tänder i världens befolkning får mig att resa ragg. -Herregud männska, vi är inte borta förrän vi är borta, än finns tid att göra skillnad. Utveckling kommer oavsett vi är med eller inte. Jag väljer att vara delaktig i framtiden!

Det finns ingen andra och tredje våg Covid-19, det finns en och den kan inte tämjas så enkelt och det får vi leva med till dess våra forskare förstår virusets vilja att överleva. Det betyder inte att vi alla ska förlora oss i väntan på det ultimata botemedlet, det betyder bara "shit happens and now we have to live with it"! Det är inte ultimat, men det är inte livet normalt sett för de flesta heller!

En önskan är ju -gör inte situationen värre än vad den redan är! 

0 0 0 0 0 0
  • 455
Comments (0)
Info
Category:
Created:
Updated: