·   · 34 posts
  •  · 2 friends
  •  · 3 followers

Resonemang utan logik

Efter det jag hade varit jättesjuk i nov-dec 2019, gjorde jag mig tillgänglig att testas på, för den stora nyttan rörande Covid-19. Jag var småsjuk ända fram till Maj 2020. Ända fram till Januari 2021 hade jag spontana ögoninfektioner som kom och gick (pinkeye). Hela ögat blev plötsligt knallrött och min skalp fick en massa småknölar.

Men jag var inte intressant ur "testsynpunkt" eftersom smittan (om det var Covid) inte alls skulle ha kommit till Sverige under den perioden. Man letade kända symptom och på något sätt ett verifierande innan test, att viruset hade infekterat kroppen.

Det rasade in historier om småförkylning och röda tossingar och dessa var inte alls intressant att undersöka - varför blev du inte sjukare? Jag som blev jättesjuk och trodde en natt att den skulle bli min sista, ville att sjukvården skulle skörda antikroppar på mig och genom dessa, skapa ett vaccin ur nya färska levande celler.

Men det var som sagt inte intressant. Dessutom var inte tillfrisknade intressanta, trots att de kanske överlevt Corona, eftersom antalet vita blodkroppar endast visade sig "något" förhöjda efter 2 månader.

Vi vet fortfarande inte om sjukdomen ligger latent kvar i kroppen likt HIV, om det gör det, spelar vaccin ingen som helst nytta för framtiden. Dessutom, testerna är osäkra och reagerar endast likt gamla graviditetstester på en högre koncentration. Om viruset ligger kvar och sover, då väntar det på en utlösande faktor i kroppen när antikropparna har sjunkit i antal. Det kan vara så att den infekterade kroppen lyckas hålla sviterna i schack, men vad säger det om smittorisken?

Jag hade gjort så här:   

- Påanmält antikroppstester och erbjudit dem med tillfälligt skydd att bidra till forskningen för framställande av vaccin. Sedan hade jag följt deras utveckling och kontrollerat vad som utvecklat sig i kroppen under perioder.

Jag hade inte låtit tidigare sjuka i Covid-19 fått vaccin. Orsaken är för mig väldigt enkel. Om en individ har haft Corona under 2020's första del, är vaccinet framtaget (bredspårigt) för grenar, men garanterar inte att personen inte smittar med den potentiella utveckling av antikroppar och starkare virus hen redan har i kroppen.

En vaccinerad tidigare sjuk person i samma virus, kan känna sig trygg från att sprida smitta, medan vaccinationen endast hjälper från att bli smittad. Eftersom en vaccination inte är ett botemedel, stiger en potentiell risk att sprida ett möjligt vilande virus. 

Därför tycker jag det är hål-i-huvudet att minimera antikroppstesterna. Ett bra alternativ hade varit likt stelkrampstesterna innan sprutan. Har individen ett lågt skydd mot stelkramp, då är det troligt (Covid-19) att viruset är borta mer eller mindre och, ska vaccin ges!

0 0 0 0 0 0
  • 422
Comments (0)
Info
Category:
Created:
Updated: